NL doet op 10 en 11 maart

 

Help mee tijdens NLdoet op 10 en 11 maart

Meer dan 200 vrijwilligersklussen verspreid door heel Den Haag

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 13e keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Den Haag kun je je als vrijwilliger aanmelden voor één van de 200 klussen die je vindt op nldoet.nl/zoeken.

Wat is er te doen? Er is voor ieder wat wils: je kunt meewerken in een van de moestuinen of stadsboerderijen die Den Haag rijk is, rollators pimpen of een clubhuis opknappen. Ook kun je helpen bij de organisatie van een high tea of muziekmarathon voor bewoners van een verzorgingshuis. Dit kun je doen met je gezin, collega’s of vrienden of natuurlijk alleen. Inschrijven gaat via nldoet.nl/zoeken.

Over NLdoet Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De actie zet vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. PEP Den Haag is de lokale organisator van NLdoet in Den Haag.

Bekijk voor meer informatie over NLdoet in Den Haag ook: www.denhaagdoet.nl/nldoet.